POsiMO feiten !

We leven nu in het kwantum tijdperk.
Kwantum technologie geeft ons vele nieuwe inzichten. Zo bestaan wij mensen uit dezelfde materialen als de rest van de wereld, alles is energie We zijn dus ook werkelijk allemaal hetzelfde! Wij mensen maken het leven moeilijk. Het systeem is door de eeuwen heen hetzelfde gebleven en worden we door angst geregeerd en zijn we allen afhankelijk van geld en iedere dag totaal gefocust om genoeg geld te verdienen. Wauyne Dayer verteld over onze ken en kijk mij cultuur. Soaps en uitvergrotingen van anderen worden massaal bekeken, zodat we zelf kunnen concluderen dat we het niet zo slecht doen! Zet beter een doel in je leven en besteed al die verloren tijd, aan je doel. We zijn tenslotte allemaal het zelfde en hebben dus dezelfde kansen. Kortom als je echt iets wilt bereiken ga dan niet heel de avond voor de tv zitten of laat drugs en alcohol je niet uit balans brengen! Een sigaret is voor de nog rokers! een verslaving die bewust door de fabrikanten in de sigaretten word gestopt. Niemand weet waar onze (mind) persoonlijkheid, vandaan komt? Met de nadruk op NIEMAND! Geloof wat je wilt, maar de bijbel en koran zijn geschreven toen iedereen nog op ezels reed, en er geen internet bestond. Men wist hooguit een paar dagen later wat er ergens anders gebeurde! Laat een verhaal door een paar mensen door vertellen, en je hebt uiteindelijk een versie die totaal niet meer overeenkomt met het eerste juiste verhaal. Iedereen is onzeker, en juist diegene die het hardste schreeuwen en geweld gebruiken zijn de grootste losers in de wereld. We zijn nu met zo’n 7 miljard mensen op de wereld en laten ons leven verzieken door een handje vol idioten.
Vraag jezelf dus niet af wat anderen van je denken. Ze zijn 9 van de 10 keer bezig met wat jij van hun denkt ! ga maar na hoe je over iemand denkt die niet opvalt, maar stil voor zijn doel gaat en die uiteindelijk bereikt. Quote uit de TAO, stromen en rivieren legen zich in de zee omdat de zee zich laag houd en nederig. Vul de metafoor zelf maar in.
Zo blijkt nu ook dat het universum bestaat uit een geordende positieve materie. Nogmaals noem het hoe je opa het opgedrongen kreeg van zijn ouders om te geloven? Maar het staat nu onomstotelijk vast dat de wet van de aantrekkingskracht een feit is, het universum is een spiegel, denk en wees positief, en je krijgt het terug! Hert mooie van het leven is dat we allemaal weten dat we weer terug gaan waar we vandaan komen. Het is een vast gegeven. Als we ons tijdelijke lichaam verlaten gaan we verder als alleen energie. Het lichaam blijft achter en weegt nog precies hetzelfde als toen we er nog in zaten. Ik geloof dat we ons dan in de positieve materie in het universum verder gaan en we de periode hier op aarde als de hel beschouwen.
POsiMO, wees positief en doe wat met je leven!

In dit magazine de onderbouwing van mijn POsiMO gedachten.

Anthonie

Please follow and like us:

You may also like...